Blooming Blue

2015-ben alakultak, bár akkor még duóként működtek (Székelyhidi Zsófi, Rácz Adorján). Már abban az évben meghívták őket a Veszprémi Utcazene Fesztiválra, ahol bekerültek a legjobb 10 zenekar közé. Ezután egyre több taggal kibővülve kezdtek bele a koncertezésbe, és 2016. májusában jelent meg a „Dancing with a ghost” című daluk.

„Ilyen még tíz éve sem volt: a semmiből jönnek elő a nemzetközi trendekhez igazodó, nemzetközi színvonalú zenekarok.” Recorder.hu

Ugyanennek a single-nek köszönhetően fedezte fel őket a Ten Years Before csapata. A koncertsorozat keretében teltházas fellépést adtak 2016. novemberében a Mika Tivadar Mulatóban. Többek között interjúztak már a Nowmagazinnál, a Civil Rádióban és a Tilos Rádióban is.

  1. január 17-én adták ki a „Morning Waves” című 3 számos kislemezüket, amely szintén a Recorder.hu-n jelent meg először.

A stílusukat leginkább az indie-pop határozza meg, a legnagyobb hatást pedig Ben Howard, Lucy Rose, Coasts, Kensington, Postiljonen, Small Black és Wild Nothing zenéi gyakorolták a zenekarra.

aurevoir_müszi_aurevoir-413