Marton Klecska

Kereken 2000 óta foglalkozom zenével, zenéléssel. Mivel az hamar kiderült, hogy csapnivaló gitáros vagyok, átnyergeltem rendezvény-szervezésre. Nem véletlenül, hiszen a művészetek, a szociális megmozdulások mindig is közel álltak hozzam. Imádom a különleges koncepciókat és a kötöttségek nélküli élményeket.

Zeneszeretetem az Alternatív-Rock es a Roots Reggae irányából indult, de behálózta az egész szférát.

Már jó pár éve gyűjtögettem es játszottam bakeliteket házibulikon, de igazan tavaly nyáron álltam neki, amikor már Brightonban laktam – akkor lett először dupla lemezjátszós szettem. Közben elkezdett tanitani Loja David jó barátom, akitől már most sokat tanultam par közös brightoni fellépés, házibuli alatt és a heti rádióműsoraiban tett látogatásaim során. Magyarországon ugyan még nem DJ-ztem, Székesfehérvár legtöbb szórakozóhelyén azonban megfordultam szervezőként, stábtagként vagy vendégként.

Az én művészetem valójában egy „miliő” megteremtése, ahol igazi művészeket hozok össze a publikummal. Ezt a koncepciót próbálom megvalósítani DJ-ként is. Igyekszem reagálni a közönségre, de a bőrönd sajnos nem elég nagy, hogy elhozzam az összes lemezem az idei

MésziStockra.

A produkció, amivel készülök, a következő stílusokon ível át:

Reggae – Afro – Funk – Soul – Disco – Italo-Disco, a végére pedig egy kis magyar Prog/New-Wave.

Vagy nem.

Mindenenkiderul.

The RugCovetr_MOD