GY.I.K.

Hogy lehet eljutni a helyszínre?
Négykeréken – kétkeréken

Csákvár felől Zámoly, Csákberény irányába a falu vége tábla után kb. 7 km-re található egy körforgalom, ahol az első kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!
Csákberény felől Zámoly, Csákvár irányába található egy körforgalom, ahol a harmadik kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!
Gánt felől Zámoly irányába a Gánt-Bányatelep után kb. 2 km-re található körforgalom előtt kell szinte közvetlenül jobbra kanyarodni.
Zámoly felől Gánt, Csákvár irányába a falu vége tábla után kb. 2 km-re található egy körforgalom, ahol a második kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!

Kerék nélkül

Tömegközlekedve csak távolsági busszal érhető el a helyszín. Elég sok helyről átszállás nélkül megközelíthető (Pl.: Székesfehérvár, Zámoly, Csákvár, Gánt, Tata, Budapest, Mór, Bicske stb.) Az útvonalkeresésnél érdemes majd úticélként: “Zámoly, Zámolyi elágazás”-t megadni. Az említett megállótól 2 percre van a helyszín!

Lehet-e elővételben jegyet venni?

Igen, Támogató bérletet tudtok venni idén elővételben is!

Hol és mennyiért tudok sátrazni? Van lehetőség sátorbérlésre?

A fesztivál területén biztosítunk külön sátorhelyet a tér egyik elkülönített pontján, a kemping részen. A belépő tartalmazza a sátorhely árát, erre külön összeget nem kell fizetni.

A helyszínen sajnos nincs lehetőség sátrat bérelni.

Lehet-e bevinni kaját, piát?

Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb másfél litert másfélliteres műanyagpalackban, maximum egy karton cigarettát, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Lehet a helyszínen italt, étel és dohányt venni?

Igen, lesz büfé, ahol pénztárcabarát árakon juthattok ételhez, italhoz. Dohánytermékről viszont magatoknak kell gondoskodni.

Lisztérzékenyeknek, egyéb ételallergiásoknak lesz a helyszínen megfelelő étel?

Az ilyen jellegű igényt kérjük, hogy előre jelezzétek e-mail-ben, és megpróbáljuk megoldani.
Email: meszistock@gmail.com

Mit nem lehet bevinni?

Mint minden közösségi rendezvénynél a Stock esetében is fontos a saját és mások testi épségének védelme. Ezért ilyen (mások testi épségét veszélyeztető) tárgyakat tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

Ezenkívül a Stock-ra ütő-, vágóeszközt, tűz- és robbanásveszélyes anyagokat (pl. camping gázpalackot), valamint szeszes italt, üdítőitalt, kereskedelmi mennyiségű dohányárut és élelmiszert nem hozhatsz be magaddal. Magyarországon mind a könnyű, mind pedig a kemény drogok fogyasztása és birtoklása büntetendő cselekmény, ezért a Stockra is szigorúan tilos a behozataluk!

Milyenek a higiéniás körülmények (zuhanyzó, WC, melegvíz)?

A helyszínen biztosítunk mobil WC-ket, viszont szennyvízelvezetés hiányában mobil zuhanyzókat nem tudunk felállítani.

Ha valaki nem akar sátrazni, hol tud a környéken szállást foglalni?
Lesz a helyszínen bankautomata? Lehet bankkártyával fizetni a fesztiválon?

A helyszínen nem lesz, legközelebb a faluban találtok.

Mit tegyek, ha lakóautóval szeretnék menni a fesztiválra?

Gyere, szívesen látunk! Előtte kérjük, hogy email-ben jelezz nekünk!
Email: meszistock@gmail.com

Lesz felügyelet?

A fesztivál egész területén lesz felügyelet, a parkoló- és sátorhelyeknél is, viszont az értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Hol lehet parkolni? Lesz őrzött parkoló?

A helyszínen csak felügyelt parkoló lesz, az értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk! Parkolás ára: 400 Ft /Nap.