Hogy lehet eljutni a fesztiválra?

Négykeréken – kétkeréken:

Csákvár felől Zámoly, Csákberény irányába a falu vége tábla után kb. 7 km-re található egy körforgalom, ahol az első kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!
Csákberény felől Zámoly, Csákvár irányába található egy körforgalom, ahol a harmadik kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!
Gánt felől Zámoly irányába a Gánt-Bányatelep után kb. 2 km-re található körforgalom előtt kell szinte közvetlenül jobbra kanyarodni.
Zámoly felől Gánt, Csákvár irányába a falu vége tábla után kb. 2 km-re található egy körforgalom, ahol a második kijáratnál lekanyarodva Gánt felé kell venni az irányt. Ott már megláttok minket!

Kerék nélkül:

Tömegközlekedve csak távolsági busszal érhető el a helyszín. Elég sok helyről átszállás nélkül megközelíthető (Pl.: Székesfehérvár, Zámoly, Csákvár, Gánt, Tata, Budapest, Mór, Bicske stb.) Az útvonalkeresésnél érdemes majd úti célként: “Zámoly, Zámolyi elágazás“-t megadni. Az említett megállótól 2 percre van a helyszín!http://meszistock.hu/wp-content/uploads/2015/06/ZámolyiElág.pdf

A Zámolyi Elágazástól induló távolsági busz menetrendet itt találjátok!

StockBusz:

A busz hajnali 2:20-kor először Zámolyra, majd Székesfehérvárra viszi haza a nagyérdeműt, majd 3:10-kor egy Gánt-Csákvár kört megy.
Jegyár Zámolyra és Gántra 200-200 Ft, Csákvár és Székesfehérvár irányába pedig 400-400 Ft lesz. A buszjegyek a belépővel együtt megválthatók a bejáratoknál.